Uniek *** Goedkoop *** uit voorraad leverbaar *** Makkelijk *** Service

Algemene voorwaarden

Levering

Onze pakketten worden doorgaans verzonden via DPD.

In de regel bezorgt DPD uw zending binnen 24 uur mits voor 12 uur besteld. Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd. Wij vragen uw begrip hiervoor. Bij verzending door DPD ontvangt u van ons een track&trace code, zodat u zelf de status van uw bestelling kunt volgen.

Houdt U alstublieft rekening met het volgende:
– DPD pakketdienst bezorgt op andere tijden dan de gewone post.
– Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen.
– DPD bezorgt 5 dagen in de week. Indien u niet thuis bent, zal de postbode het pakket bij de buren of een dag later opnieuw aanbieden. Mocht u bij deze tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan kunt u het pakket bij het postkantoor ophalen. U ontvangt dan een bericht van de postbode in uw brievenbus waarop staat waar u het pakket kunt afhalen. Hiervoor heeft u 3 weken de tijd.
– Als u het pakket beschadigt ontvangt, neemt u dan direct en uiterlijk binnen 24 uur contact met ons op per mail. Maak een foto van de beschadiging en voeg deze bij. Alleen op deze manier kunnen wij de schade verhalen bij ons verzendbedrijf. Zodra wij uw mail hebben ontvangen nemen wij contact met u op voor de verdere afhandeling.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal vakkenkast elementen dat u bestelt. In verband met het gewicht worden de elementen maximaal per 2 verpakt. Hieronder een overzicht van de verzendkosten per aantal delen.

1-2 delen € 9,50
3-4 delen € 14,50
5-6 delen € 24,50
7-8 delen € 29,50
9-10 delen € 34,50
11-12 delen € 39,50
13-14 delen € 44,50
15-30 delen € 49,50

Accessoires worden vaak apart verzonden en hebben een eigen verzendtarief.

Betalen

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent kosteloos af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDEAL?

Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met iDEAL. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de u heeft daarmee de factuur direct voldaan. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

De voordelen van iDEAL

  • iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden;
  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
  • Controle en overzicht op uw betaling.
  • Zeer veilig: de betaling wordt geheel uitgevoerd op de beveiligde website van uw eigen bank.

Meer info: Bezoek de website van iDeal

Vooruitbetaling per bank/giro

Indien u niet over internetbankieren beschikt, dan kunt u ervoor kiezen om het bedrag zelf over te maken. In plaats van uw bestelling via de site te plaatsen kunt u ons een e-mail sturen met uw bestelling. U ontvangt via de email een bevestiging met alle gegevens om het bedrag over te maken. Uw bestelling wordt direct verzonden, zodra u het geld heeft overgemaakt en op onze rekening is bijgeschreven.

N.B. Vergeet niet bij uw betaling uw naam en het aantal delen van uw bestelling te vermelden, dat zorgt namelijk voor een snellere verwerking van uw betaling.

Garantie

De vakkenkasten van Woodit Interieur worden gemaakt van hoogwaardig meubelkwaliteit MDF, deze kwaliteit is niet in de reguliere bouwmarkt te koop.

De vakkenkasten van Woodit Interieur zijn halffabrikaten. Dit betekent dat de planken op de juiste maat gezaagd zijn en de gaten op de juiste plaats geboord. Het is aan de klant om deze delen middels bijgeleverde montagebeschrijving juist in elkaar te zetten en eventueel verder te bewerken.

Woodit Interieur kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verkeerd monteren van de kast waardoor deze niet juist te gebruiken is.
Daarnaast is het verder bewerken van de kast op eigen risico van de klant en kunnen hier geen rechten aan verleend worden.

De vakkenkasten van Woodit zijn machinaal en computergestuurd gezaagd en geboord. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Desondanks kunnen verbindingen een millimeter van elkaar afwijken.

Retouren en Annuleren

Niet helemaal tevreden met uw aankoop? Als klant heeft u gedurende 14 werkdagen het recht de overeenkomst zonder opgaaf van redenen te ontbinden vanaf het moment dat de bestelling in bezit is.

  • Als u iets retour wilt zenden, meld dit dan vooraf per mail naar info@woodit.nl
  • Vermeld duidelijk bij uw retourzending uw naam en adres.
  • Frankeer de pakketten voldoende
  • Uw aankoop kunt u alleen retourneren mits in de originele, ongeopende en onbeschadigde verpakking(en) met vermelding van de afzender.

Retouradres

Woodit Interieur
Dammekant 29
2411 CA Bodegraven

Alle retourzendingen zijn voor rekening van de klant, mits er een fout is opgetreden door de Woodit Interieur zelf. Zodra Woodit Interieur van deze fout op de hoogte is gesteld, zal er binnen 5 werkdagen naar een oplossing worden gezocht. Mocht er een geretourneerd product niet zijn aangekomen is hiervan de afzender aansprakelijk. Zorg daarom altijd voor een verzending met handtekening voor ontvangst.

Woodit Interieur betaalt u na ontvangst van uw retourzending het aankoopbedrag terug.